0727.737.225
vanzari@cartierulnourahova.ro

Cora Alexandriei

Cora va deschide hipermarket-ul de pe Soseaua Alexandriei, aproape de Autogara Rahova.

Cora Alexandriei

Cora va deschide hipermarket-ul de pe Soseaua Alexandriei (aproape de Autogara Rahova) si pe cel din Bacau (pe terenul fostei fabrici de confectii Asco), in luna noiembrie, a spus Philippe Lejeune, Director General Cora Romania.

Tot acesta a spus ca unitatea din Slobozia (situata langa fosta Uzina de Apa) s-ar putea deschide in luna iunie 2013, an pentru care este pregatit si mall-ul Coral din Constanta.

„Investitia media intr-un hipermarket Cora este de 25-30 milioane de euro. Pentru anul in curs am avut un buget de 120 milioane de euro pentru astfel de dezvoltari. Cum deschidem doar doua centre, ne mai raman peste 60 milioane de euro care sunt alocati pentru cumpararea de terenuri”, a spus Lejeune.

Ca estimare, afacerile Cora Romania ar putea urca in acest an la circa 1,56 miliarde de lei. “Ne asteptam sa avem o crestere de 10% a afacerilor in acest an”, a spus Director General Cora Romania

Cifrele sunt aproximative, pentru ca si rulajul pentru 2011 este inca la stadiul de estimare.

Estimarea pentru 2012 este peste cea a anilor trecuti. E vorba insa de mai multe centre deschise astfel ca rulajul e in crestere.

In 2010, afacerile lantului au fost de 1,38 mld. lei (circa 328 mil. euro) iar in 2011 estimarile sunt pentru o crestere de 3%, adica la circa 1,42 miliarde de lei.

In prezent, retailerul franco-belgian Cora detine o retea de opt magazine pe piata locala.

Sursa: www.finantistii.ro

Comentează articolul