0727.737.225
vanzari@cartierulnourahova.ro

Dream Residence Rahova

Proiectul Dream Residence Rahova

Detalii generale, descriere, puncte de interes

Ansamblul rezidential Dream Residence se evidentiaza printr-un nivel de calitate ridicat la un pret sub media apartamentelor de pe piata. Apartamente si garsoniere ieftine de vanzare in Rahova sector 5, direct de la dezvoltator doar in Dream Residence - ansamblu rezidential Rahova. Va invitam la o vizionare, ocazie cu care va puteti convinge ca Dream Residence este cea mai buna alegere pe care o puteti face atunci cand doriti sa achizitionati o garsoniera sau un apartament nou de vanzare in sectorul 5. Calitatea face diferenta!

 

Galerie foto

Cateva imagini din Ansamblul Rezidential Dream

Apartamentele din cadrul  condominiului se predau complet finisate (gresie, faianţă, parchet, uşi interioare, obiecte sanitare, centrală termică, radiatoare, zugrăveli) şi racordate individual la toate utilităţile (gaze naturale, energie electrică, apă curentă, canalizare). Ansamblul imobiliar oferă în acest moment şi faza a doua, Dream Residence 2, ce vine să completeze proiectul imobiliar al societăţii Home Store Investment început în anul 2012.

Proiect imobiliar oferă pieţei din sud-vestul Bucureştiului apartamente ce răspund tuturor nevoilor locative – cu 1, 2 sau 3 camere – spaţii generoase şi o compartimentare care ţine cont de realizarea unui confort optim al locatarilor. Finisajele se remarcă prin grija faţă de detalii şi calitatea superioară a materialelor folosite, astfel că raportul preţ – calitate să fie unul excelent.

 

Locatie

Ansamblul rezidenţial Dream Residence este edificat în sectorul 5 (cartierul Rahova), având ca  vecinătăţi Piaţa Rahova-Economat, Calea Rahovei, Şos. Alexandriei, precum şi marile magazine şi centre comerciale aflate în apropiere (Liberty Mall, Kaufland, Prosper, Doldora, MegaImage)

Zona cu acces facil la mijloacele de transport, în comun şi marile centre comerciale,fiind plasat la numai 4 Km faţă de Piaţa Unirii

Mijloace de transport în comun:

  • RATB (autobuz şi tramvai): 227, 117, 32;
  • Maxi-taxi.