0727.737.225
vanzari@cartierulnourahova.ro

Media Cartierul nou Rahova

Sectiunea media - CartierulNouRahova.ro.

Noul Cartier Rahova muta granitele Bucurestiului

Noul Cartier Rahova muta granitele Bucurestiului

Imediat dupa anul 1989, Bucurestiul s-a dezvoltat, la fel ca orice metropola, catre Nord, abia la cativa ani distanta urmand extinderea catre alte axe. Initial, Capitala avea forma unei flori compuse din sase petale (cele sase sectoare). Si pentru ca simetria si frumusetea sa se pastreze, Bucurestiul s-a dezvoltat incet-incet, fiecare zona iesind din granitele care il delimitau de judetul Ilfov.

Incepand de la intersectia Calea Victoriei cu Bulevardul Regina Elisabeta, altfel spus, de la doi pasi de kilometrul Zero al Bucurestiului, intri in sectorul 5 al Capitalei. Sectorul cu o suprafata de aproximativ 30 kilometri patrati urmeaza firul raului Dambovita si delimiteaza iesirea catre orasele Giurgiu si Alexandria. Dar inainte de a iesi din hotarele Bucurestiului, esti invitat sa faci cunostinta cu Noul Cartier Rahova. Noul cartier este compus exclusiv din cladiri ridicate in ultimii ani si respecta astfel cele mai noi standarde in materie de siguranta si calitate. Infrastructura s-a dezvoltat direct proportional, astfel incat strazile si utilitatile s-au extins si ele. In plus au aparut si din ce in ce mai multe piete, scoli, gradinite si chiar centre comerciale moderne. Si de ce nu, este interesant de stiut ca tot in aceasta zona se afla cea mai mare piata de flori din Bucuresti.

In plus, in noul cartier traficul nu este la fel de agitat ca in alte zone, aici fiind dezvoltate doar zone rezidentiale, nemascate de mastodonti din sticla in care isi au sediul zeci de companii. Nici aerul nu este la fel de poluat ca in alte cartiere in care inca se mai afla diverse fabrici. De altfel, noile ansambluri rezidentiale au lasat uriase zone verzi si spatii de joaca pentru copii la dispozitia locatarilor, atat pentru a pastra aerul curat, dar si pentru a transforma Noul Cartier Rahova intr-o comunitate prietenoasa.

In momentul de fata, cartierul are doar un numar limitat de cladiri, dar promite sa se transforme in cativa ani intr-un adevarat minioras, tinand cont de faptul ca doar dezvoltatorul Dream Residence, unul dintre ansamblurile rezidentiale aflate in zona, a anuntat ca va trece la faza cinci a proiectului.

Pentru detalii: www.dream-residence.ro

Comentează articolul