0727.737.225
vanzari@cartierulnourahova.ro

Media Cartierul nou Rahova

Sectiunea media - CartierulNouRahova.ro.

Preturi locuinte noi Cartierul nou Rahova

Preturi locuinte noi Cartierul nou Rahova

Preturile locuintelor noi, mai mici decat cele ale apartamentelor din blocuri vechi

Sectorul 5 al Capitalei este cu siguranta unul al contradictiilor, mai ales atunci cand vine vorba de componenta si faima lui, fiind cunoscut atat pentru cel mai select si scump cartier din Bucuresti, cat si pentru una dintre cele mai rau famate zone din Capitala. Cotroceniul, celebrul Palat al Parlamentului, parcurile Cismigiu si Izvor, unul dintre putinele hoteluri de cinci stele din Romania (Marriot), centrul comercial Liberty, dar si o buna parte din bulevardele faimoase care duc spre centrul Capitalei sunt doar cateva dintre obiectivele importante de pe harta sectorului 5.

Sectorul 5 al Capitalei este compus din cartierele 13 Septembrie, Cotroceni, Dealul Spirii, Giurgiului, Ferentari, Rahova. Teoretic cel putin, pentru ca, practic, in ultimii ani a inceput sa se dezvolte un nou cartier, asa numit Noul Cartier Rahova. Asa cum ii spune si numele, aici se afla doar ansambluri imobiliare nou-noute, in care nu s-a facut rabat la calitate si care schimba complet imaginea zonei. In plus, din ce in ce mai multe hipermarketuri si centre comerciale au ales aceasta zona pentru a-si extinde retelele de magazine.

Si daca in urma cu cativa ani, numele Rahova era asociat cu un cartier in care nu prea multe familii isi doreau sa locuiasca, acest cartier a devenit unul dintre cele despre care se poate spune fara nicio indoiala ca este printre cele mai cautate din Bucuresti. Primele argumente sunt apropierea de centrul Capitalei, accesul rapid catre mijloacele de transport in comun si posibilitatea de a beneficia intreaga infrastructura a unei Capitale Europene. Un argument la fel de important este dat de pretul locuintelor care, desi este vorba de apartamente si vile construite in ultimii cinci ani, au costuri de multe ori mai mici decat cele ale locuintelor similare ridicate inainte de anii ’80. Si asta nu pentru ca dezvoltatorii au facut rabat la calitate, ci pentru ca pretul terenului din zona este ceva mai scazut comparativ cu alte cartiere din Bucuresti, iar constructiile au fost incepute intr-o perioada asa-zis de criza, in care si pretul materialelor folosite a fost ceva mai accesibil.

O dovada o reprezinta ansamblul imobiliar Dream Residence, unde toate materialele de structura folosite sunt garantate sa reziste zeci de ani, iar cele folosite pentru finisaje sunt in cea mai mare parte importante din Italia. Preturile in cadrul ansamblului pleaca de la 24.900 euro.

Comentează articolul